DualRole de la Kanex este un gadget ce rezolvă multe probleme

DualRole de la Kanex este un gadget ce rezolvă multe probleme

Pornind de la un scenariu simplu, cum ca are un singur USB, DualRole de la Kanex mai aduce în ecuaţie trei porturi şi Ethernet.

Kanex DualRole

La momentul apariţiei primului MacBook Air, multora nu le-a venit să creadă că are un singur port USB. De atunci, au mai apărut multe sisteme portabile, hibride şi tablete cu exact acelaşi handicap.

Deşi primul impuls este să luaţi un hub USB şi nu aţi face o investiţie greşită, în practică există şi câteva scenarii în care aveţi nevoie de puterea şi securitatea unei conexiuni ethernet la reţea, pe lângă unul sau două USB-uri. Toate aceste probleme au o soluţie unică sub forma aparatului din imaginile alăturate.  DualRole de la Kanex are nu mai puţin de trei porturi USB 3.0 şi un al patrulea  port care, de fapt, este un Gigabit Ethernet. Acest periferic funcţionează perfect în 9 din 10 situaţii, iar a zecea nu face decât să vă oblige să legaţi hub-ul la priză pentru un salt energetic de 900 miliamperi per fiecare port USB. Pentru că nu este obligatoriu să aveţi nevoie de el în permanenţă, încărcătorul poate fi achiziţionat separat şi se livrează cu ştechere globale pentru Europa, Australia, Regatul Unit şi SUA.

Dual Role accesoriu hubs usb 3.0 surface ethernet adapter

Preţul pentru este oficial de 60 de dolari, pe când încărcătorul universal costă 20 de dolari. Partea bună constă într-un preţ un pic mai accesibil de 47 de dolari pe Amazon. Din punctul meu de vedere, meritul său stă în abilitatea de a transforma un Microsoft Surface într-un notebook în toate regulă, doar prin sporirea conecticii.

Adapter