Dropbox mai castiga un partener serios sub forma lui Yahoo!

Dropbox mai castiga un partener serios sub forma lui Yahoo!
10:55 03.04.2013

In timp ce giganti precum Google sau Microsoft se straduiesc sa-si perfectioneze serviciile de cloud, Yahoo! a apelat la Dropbox pentru a-si imbunatati serviciul de mail.

Yahoo Mail Dropbox

Dropbox se poate lauda cu o victorie semnificativa astazi. Desi se afla in fruntea cursei pentru serviciul perfect de stocare in cloud, nimeni nu se astepta ca un jucator important din piata, precum Yahoo!, sa imbratiseze un serviciu tert pentru managementul de atasamente la emailuri. Interesant este insa ca acest lucru s-a intamplat.

Yahoo! a anuntat astazi un parteneriat cu Dropbox care se va reflecta in crearea unor radacini puternice pentru serviciul de stocare in Yahoo! Mail. Serviciul de mail al celor de la Yahoo! este inca destul de bine privit la nivel global si are un numar semnificativ de utilizatori. In acest context, integrarea cu Dropbox este solutia perfecta pentru cei care lucreaza cu documente mari. Orice email cu un atasament mai mare de 25 de MB va fi trimis la destinatie prin intermediul unui link de Dropbox. In plus, fiecare fisier pe care il primiti sau il atasati unui email il puteti descarca in contul vostru de Dropbox.

Am descoperit optiunea astazi si pare foarte bine pusa la punct, ramane sa ma mai joc cateva zile pentru a ma lamuri in legatura cu intregul repertoriu de functii noi derivate din acest parteneriat.

loading...