Destiny, poate cel mai așteptat joc, e gratuit pe orice consolă sub forma unui demo

Destiny, poate cel mai așteptat joc, e gratuit pe orice consolă sub forma unui demo

După ce a făcut valuri în industrie ca fiind unul dintre cele mai populare jocuri lansate anul acesta, creatorii mai vin cu un anunţ important.

destiny-ps4

Destiny este cel mai recent joc al celor de la Bungie. De asemenea, reprezintă un titlu în care cei de la de dolari doar pentru ca, în prima zi de la lansare, să-şi scoată întreaga sumă. Respectiva cotă de venituri a fost o dovadă clară a faptului că jocul reprezintă un succes enorm şi foarte mulţi gameri au fost dornici să-l experimenteze.

Dacă nu aţi avut ocazia până la această oră să vă jucaţi Destiny, pentru simplul fapt că nu v-a lăsat sufletul să faceţi investiţia semnificativă în a-l achiziţiona, cei de la Bungie s-au decis să vă ajute. De acum înainte, Destiny este disponibil şi sub formă de demo gratuit pe care să-l puteţi instala pe orice Xbox sau Play Station. Respectiva versiune a jocului vă oferă acces la partea de creare a unui personaj şi la câteva misiuni. În acelaşi format vă va fi dezvăluită şi o parte semnificativă din poveste, împreună cu diverse elemente ce ţin de socializarea in-game şi de activităţile cooperativ. Astfel, jucătorii vor putea să înţeleagă mult mai bine cu se mănâncă Destiny şi dacă acest tip de shooter li se potriveşte sau nu.


Posesorii de console Sony pot găsi acest joc sub numele de Destiny Trial, în timp ce cei care se joacă pe Xbox îl vor găsi cu numele de Destiny Demo. Merită să aveţi în vedere faptul că diferenţa de dimensiune dintre versiunea pentru vechile console şi consolele next-gen este destul de mare. Cei care folosesc un Xbox One sau PS4 vor fi obligaţi să descarce 20GB de date înainte să treacă la joacă, în timp ce posesorii de PS3 şi Xbox 360 se rezumă la doar 6GB.

Cei care vor dezvolta o fascinaţie pentru Destiny din versiunea demo se vor bucura să afle că misiunile realizate împreună cu caracterul creat vor fi portate în versiunea completă a jocului dacă se decid să facă o achiziţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: