The Dark Below, un nou DLC pentru Destiny ce vă va amplifica dependenţa

The Dark Below, un nou DLC pentru Destiny ce vă va amplifica dependenţa

Dacă vă aflaţi printre cei care nu se pot dezlipi efectiv de , vestea lansării în luna decembrie a unui DLC cu numele de The Dark Bellow sigur vă va bucura.destiny-ps4 dlc

Destiny este unul dintre jocurile care a făcut cele mai multe valuri anul acesta prin de elemente din FPS-uri şi RPG-uri. Oricine a avut ocazia să-l experimenteze, a fost convins că vorbim de un shooter cu multe elemente originale.

În conformitate cu trendul actual din industrie, nu trec şase luni şi un DLC cu un amalgam de conţinut nou ajunge să fie cap de afiş. Disponibil începând cu data de 9 decembrie, The Dark Below extinde şi mai mult volumul de activităţi pe care îl puteţi întreprinde în acest univers virtual din Destiny. Contra unei sume ,,modice” de 35 de dolari pentru două DLC-uri, dintre care The Dark Below este primul, veţi avea acces la noi misiuni single player, câteva hărţi multiplayer, o hartă pentru raid-uri, noi arme, echipamente şi nu numai. Fără un DLC Pass, acest Downloadable Content va fi valorificat la 20 de dolari.

Tot acum va fi mărit nivelul maxim pe care îl puteţi obţine în joc până la 32. Vor fi disponibile noi sloturi de recompense aferente noilor Light Levels. Poveştile introduse cu această ocazie vor fi construite în jurul unui personaj  nou cu numele de Eris. Acesta din urmă va veni cu un mesaj referitor la ,,The Hive” care caută să distrugă pământul. Pe lângă trei arene multiplayer de competiţie şi o misiune cooperativă pe care o puteţi încheia cu prietenii, The Dark Below include şi o veste negativă.

Din cauza unui contract de exclusivitate pe care Bungie l-a încheiat cu Sony, cei care joacă acest DLC pe Xbox One vor fi penalizaţi. O misiune pentru modul cooperativ cu numele de The Undying Mind va fi disponibilă doar pentru PlayStation 3 şi PS4 până în toamna lui 2015. Voi pe ce platformă aţi avut ocazia să vă jucaţi Destiny?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: