Deşi oficial nu e disponibilă, puteţi experimenta Paper în afara SUA

Deşi oficial nu e disponibilă, puteţi experimenta Paper în afara SUA

Cu toate că am lăudat intens zilele trecute a celor de la Facebook, un comunicat oficial al companiei confirmă o realitate neplăcută.

Paper Facebook iOS App

Paper este o aplicaţie gratuită care, pe lângă faptul că vă oferă o nouă viziune asupra profilului vostru de Facebook, funcţionează şi ca agregator de ştiri. , este gratuită şi poate fi deja descărcată din AppStore. Din păcate nu toţi o puteţi experimenta.

La o simplă căutare pe magazinul virtual al celor de la Apple, Paper nu apare prin rezultate. Mai mult decât atât, oficialii Facebook au afirmat printr-un comunicat că nu vor lansa Paper prea curând nici în afara Statelor Unite şi nici pe platforma Google. Motivul principal a fost că, echipa care se ocupă de acest proiect, ce trebuia să funcţioneze doar ca un experiment public, este formată din doar 15 oameni care se străduiesc să facă faţă cererii enorme.

Totuși, capturile de mai sus au fost făcut de mine în urmă cu câteva zile, în confortul căminului din Sighişoara. Ca urmare, există o soluţie prin care şi voi puteţi instala şi rula respectiva aplicaţie Paper, dacă vă încântă la vreun nivel ceea ce aţi citit în ultimele zile despre ea. Nu trebuie decât să vă schimbaţi ţara contului vostru de Apple, doar pentru acest download, în Statele Unite. Nici măcar nu aveţi nevoie de un cont cu card de credit/debit ataşat.

Pentru această operaţiune, intraţi în Configurări la secţiunea iTunes şi App Store. Faceţi un tap pe profilul vostru de AppStore şi selectaţi Afişaţi ID-ul Apple. Reintroduceţi parola pentru a trece mai departe, faceţi un prim click pe butonul Country/Region şi un al doilea, pe ecranul următor, pe Change Country Region. De aici, nu mai trebuie decât să selectaţi în loc de România, Statele Unite ale Americii – United States, să confirmaţi alegerea, să fiţi de acord cu noii termeni şi condiţii de utilizare şi să introduceţi o adresă de State pentru a încheia procedura. Deşi la stradă şi număr chiar nu contează ce completaţi, la Oras, Cod Postal şi Stat, informaţii sunt comparate cu o bază de date, motiv pentru care trebuie să introduceţi informaţii reale. Eu, personal, folosesc de fiecare dată, ca dovadă a reminiscenţelor din anii ’90, Beverly Hills, California, 90210.

Dacă nu vă descurcaţi şi aveţi întrebări, le puteţi pune în secţiunea de comentarii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI