Facebook Paper: Un nou mod de vizualiza știrile [VIDEO]

Facebook Paper: Un nou mod de  vizualiza știrile [VIDEO]

Se vehiculează de ceva timp faptul că cei de la lucrează la o altfel de platformă de ştiri, poveşti şi relatări intime agregate inteligent.

facebook paper

Este greu să reinventezi modul în care îţi iei ştirile de pe internet. Dacă, însă, acele ştiri sunt de fapt nişte poveşti şi în multe dintre ele sunt implicate persoane din anturajul propriu, situaţia este complet diferită. Ideea din spatele noului serviciu Facebook Paper a fost incredibil de simplă, dar integrată cu baza de date imensă de informaţii pe care o are la dispoziţie cea mai mare reţea socială ia o turnură mult mai interesantă şi utilă.

Poveştile nu sunt o idee nouă pe Facebook, orice postare pe care o faceţi în format text, chiar dacă include sau nu nişte poze, poate fi clasificată ca fiind o poveste. Diferenţa majoră este că această nouă aplicaţie va serveşte acest tip de conţinut şi vă permite să-l partajaţi mai departe într-un format fără nici un fel de distrageri. Totul se petrece pe întregul ecran al iPhone-ului şi include atât elemente de -ul vostru, cât şi materiale editoriale profesionale care se potrivesc domeniului vostru de interes. Paper nu se rezumă la un singur tip de conţinut, ci şi la fotografii, clipuri video sau texte individuale.

Pe termen lung, magia aplicaţiei Facebook Paper va consta în posibilităţile de particularizare a experienţei de utilizare. Veţi putea face atât de multe alegeri vizavi de tipul de conţinut pe care vi-l doriţi servit pe ecran, încât din câteva atingeri toate poveştile afişate vor fi din aria voastră de interese. Nimic nu este neglijat, indiferent dacă vă încântă arta fotografică, designul sau arta culinară. Din câte am înţeles şi sursele de conţinut vor fi variate, incorporând atât materiale ale unor publicaţii renumite pe diverse domenii cât şi creaţii ale unor indivizi ce reuşesc să genereze conţinut de calitate.

Facebook Paper va fi, începând cu 3 februarie, o nouă aplicaţie disponibilă exclusiv pe iOS. Deşi ar fi absurd să nu ajungă în scurt timp şi pe Android, momentan platforma celor de la Google nu este menţionată nicăieri pe site-ul facebook.com/paper.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: