Motorola Moto 360 este primul smartwatch pe tehnologie Android Wear

Motorola Moto 360 este primul smartwatch pe tehnologie Android Wear

Anunţat acum cu surle şi trâmbiţe, primul smartwatch creat de Motorola sub brandul Moto 360 va ajunge pe piaţă abia în câteva luni.

motorola google android wear Moto 360

Imaginea de mai sus şi clipul de mai jos vor confirma direcţie de design pe care au avut-o în vedere cei de la Motorola în momentul în care s-au angajat la un proiect incredibil de ambiţios. Este vorba de unul dintre primele smartwatch-uri al companiei, un proiect ce este foarte probabil să fi fost , din mai multe motive. În trecutul Moto, a mai existat un gadget similar ce îndeplinea funcţii avansate de monitorizare ale efortului cu numele de MotoActiv.

Acest gadget are un design profi şi o construcţie premium care aduce aminte de ceasurile clasice rotunde. E subţire şi rotund. Este construit în jurul platformei proaspăt lansate de gigantul din Mountain View, cu numele de . Deşi are un aspect incredibil de simplu, reuşeşete să fie încarcat de funcţii printr-o implementare avansată a comenzilor vocale. Vorbim practic de acelaşi motor pe care îl folosim pentru comenzi pe PC sau Android. Pentru cei care se simt aiurea să vobească cu o brăţară de la mână, fie ea şi una prezentabilă, din câte se pare, aparatul acceptă şi câteva gesturi pentru interacţiune. Cum era de aşteptat, integrarea cu Google Now este foarte evidentă, motiv pentru care, toate comenzie trebuie să fie iniţiate prin asocierea cuvintelor ,,Ok Google” spuse în neant.

Cu toate că ceasul nu are încă un preţ final şi va fi lansat în câteva luni, părerea mea este că oficialii Motorola s-au grăbit să creeze un gadget atrăgător într-un format de produs arhi-cunoscut. Creat cu scopul de a înregistra un succes de piaţă semnificativ, la lansarea sa vom vedea mai multe tipuri de curele, metalice sau din piele şi mai multe variaţii pentru carcasa efectivă a aparatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: