De acum vă puteţi juca Battlefield Hardline beta gratuit pe PC

De acum vă puteţi juca Battlefield Hardline beta gratuit pe PC

Fiecare dintre voi se poate juca de astăzi în variantă beta, datorită unei campanii începute de EA Games.

battlefield-hardline beta pc

Pentru a aproximativ o săptămână s-a desfăşurat un pentru următorul joc din serie Battlefield al celor de la EA Games. Este vorba de Hardline. Pentru că respectiva campanie s-a încheiat probabil cu succes, oficialii de la EA tocmai au dat drumul la un beta deschis dedicat tuturor celor care vor să vadă cu ce se mănâncă noul FPS. Accesul este instant pentru oricine vrea să participe. Nu trebuie decât să accesaţi website-ul Battlefield Beta şi să urmaţi câţiva paşi.

Pentru că versiunile beta de jocuri de cele mai multe ori includ nişte bug-uri destul de agresive şi aproape de fiecare dată vin cu probleme grave de stabilitate, EA vrea să vă motiveze să vă înscrieţi prin câteva beneficii. Printre altele, veţi primi câteva opţiuni în plus de camuflaj pentru armele in-game, o cătare specială pe care o puteţi ataşa, conţinut suplimentar in-game la momentul lansării versiunii finale de Batllefield Hardline şi, nu în ultimul rând, un tag special pentru câini ce va fi disponibil de luna viitoare.

Data oficială de lansare pentru noul Battlefield este de 21 octombrie, dar beta-ul are foarte mari şanse să vă ţină ocupaţi până atunci prin intermediul unor provocări ce vor fi actualizate în timp. Momentan, există doar două astfel de scopuri ce trebuie atinse. Unul este să ajungeţi cu personajul vostru la nivelul 10 de experienţă, iar al doilea este să vă partajaţi experinţa de gaming pe Facebook, context în care veţi beneficia de 1000 de dolari virtuali pe care îi puteţi folosi pentru achiziţii in-game.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: