Battlefield Hardline primeşte un trailer şi o dată de lansare, la E3 [VIDEO]

Pentru că vorbim de o serie de jocuri foarte populare, foarte mulţi şi-au dorit să afle data de lansare oficială pentru noul .

Battlefield-Hardline-Beta-Key trailer data de lansare

În urmă cu aproximativ o lună, au apărut primele zvonuri legate de un nou joc din . În cadrul evenimentului E3, cele mai multe dintre ele s-au confirmat, începând cu numele de Battlefield Hardline.

Cei de la EA au publicat online primul trailer la Battlefield Hardline. Pe lângă câteva detalii legate de partea de gaming, clipul de mai jos dezvăluie şi data de lansare pentru noul titlu. Cu toate că are doar 44 de secunde şi ne-am fi dorit să fie mult mai lung decât atât, secvenţele incluse sunt impresionante şi asta e cel mai important. Lansarea oficială a Hardline va avea loc pe 21 octombrie şi va fi disponibil atât pe PC, cât şi pe PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 şi Xbox One.

Acţiunea noului joc nu se va mai desfăşura pe câmpul de luptă ci în mijlocul oraşelor, incoporând mai multe lupte fictive între poliţişti şi răufăcători. Pentru un plus de credibilitatea, EA insistă în anunţul oficial că misiunile vor fi inspirate din unele dintre cele mai populare seriale pe aceste subiect de la TV.

Pe blogul Battlefield, a fost publicat şi un trailer de şase minute şi jumătate dintr-o sesiune de gameplay în multiplayer. Trailerul este integrat mai jos. Utilizatorii de PC şi PS4 se pot deja înscrie la un beta public, dacă vor să vadă noua viziune a celor de la EA asupra conceptului ,,hoţii şi vardiştii”.

Alexandru Puiu
17:15 10.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video