Battlefield Hardline Closed Beta este disponibil pentru PC și PS4

Battlefield Hardline Closed Beta este disponibil pentru PC și PS4

Battlefield Hardline a fost anunțat mai devreme pentru data de 21 octombrie însă dacă nu doriți să așteptați atât de mult aveți noroc pentru că EA a anunțat disponibilitatea programului Closed Beta.

Battlefield hardline

Battlefield Hardline Closed Beta este disponibil pentru un număr limitat de utilizatori de pe platformele PS4 și PC așa că dacă vreți să prindeți unul din aceste loc-uri vă recomand să mergeți pe pagina oficială de înscriere, lăsați detaliile acolo iar eu vă țin pumnii în speranța că veți fi selectați. Din păcate acest program nu este disponibil pnetru cei care au o consolă Microsoft, fie ea Xbox One sau Xbox 360 ori vechiul Play Station 3.

Vestea bună este că gamerii de pe platformele mai sus numite, cele pentru care nu este disponibil programul de Beta, vor beneficia și ei de o serie de ”goodies” înainte de lansare. Acestea pot fi un skin camuflaj pentru armă, lunetă, alt conținut adițional sau un ”dog tag” unic pentru Battlefield 4.

Nu se știe sigur dacă EA va deschide acest program și pentru platformele respective, însă momentan este limitat pentru PS4 și PC. Battlefield Hardline este o perspectivă interesantă asupra francizei, fiind situat mai mult în mediul urban și punând jucătorii în postura de ofițeri de menținere a ordinii publice.

Citește și: