Daylight este un joc horror care se reinventează de fiecare dată [VIDEO]

Daylight este un joc horror care se reinventează de fiecare dată [VIDEO]

Pentru a evita plictiseala pe care o provoacă un joc după ce l-ai terminat, Daylight se va reinventa complet de fiecare dată când îl porneşti.

daylight unreal engine 4 survival horror

Cea mai mare problemă a jocurilor precum Battlefield sau Call Of Duty este campania single player din ce în ce mai scurtă. Dacă nu sunteţi pasionaţi de multiplayer, în funcţie de gradul de dificultate ales, 5-6 ore nu fac o treabă foarte bună în a justifica preţul de aproximativ 50 de euro. Pentru a remedia această problemă, un nou joc va include conţinut dinamic care se schimbă la fiecare pornire.

Daylight va fi un nou joc de tip survival horror. Deşi oricum fac o treabă foarte bună în a vă speria la scurt timp după ce le-aţi pornit, gândiţi-vă ce impact va avea elementul surpriză atunci când nu ştiţi ce urmează, chiar dacă aţi mai jucat aceeaşi misiune înainte.

Noul titlu, pe lângă faptul că îşi propune să ofere o experienţă unică de gaming per ansamblu, vă va lasa cu gura căscată prin diverse evenimente neaşteptate şi monştri noi care apar de fiecare dată din altă parte. În cazul în care ar trebui să fac o analogie, experienţa temniţelor din Diablo oferea un sentiment similar prin elementele care se schimbau de fiecare dată. Scopul pare nobil, dar implică foarte multe variabile care ar putea transforma Daylight într-o dezamăgire.

Dezvoltat de Zombie Studios, Daylight este construit folosind motorul grafic . Va fi lansat pentru PC şi PS4 până la sfârşitul lui 2014, dar producătorii au refuzat momentan să ofere o dată exactă. Din fericire, trailerul de mai jos s-ar putea să reprezinte o mostră suficientă pentru a vă forma o opinie.

Citește și: