Unreal Engine 4 iti ia ochii prin doua demo-uri de PC si PS4 [VIDEO]

Cu toate ca prin jocurile din ultimii ani, Unreal Engine 4 devine realitate la GDC.

Unreal engine 4 motor grafic demo

GDC 2013 a fost o ocazie speciala pentru dezvoltatori, jurnalisti, creatori de software si hardware pentru a se intalni si a schimba impresii. Acelasi eveniment a fost o ocazie pentru titani in domeniul gamingului, precum Epic Games, de a-si dezvalui planurile pe 2013.

Din cate se pare, au iesit pe scena evenimentului pentru a atrage atentia asupra noului lor motor de dezvoltare, Unreal Engine 4. Cea de a patra generatie a popularului motor grafic este noua solutie pe care au gandit-o cei de la Epic, cu scopul de crea o punte comuna intre noile jocuri gandite pentru PC si cele create pentru consolele din generatia urmatoare.

Deoarece gamerii sunt niste persoane vizuale, Mark Rein, vicepresedinte la Epic Games, a demonstrat prin intermediul unor scurt metraje cu nume sugestive: Infiltrator si Elemental. Infiltrator, un joc futurist cu elemente de spionaj, a fost demonstrat in timp real pe un PC ce folosea un singur GPU NVIDIA GeForce GTX 680. Elemental a fost rulat pe un kit PS4 pentru dezvoltatori.

Vizionare placuta si rugati-va sa vedem si jocuri construite pe UE4 in curand.

Alexandru Puiu
08:30 01.04.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video