28 iul. 2014 | 10:00

Învață să dansezi cu un iPhone, o aplicație și un Apple TV [VIDEO]

ACTUALITATE
Învață să dansezi cu un iPhone, o aplicație și un Apple TV [VIDEO]

Cu toate că cei de la Apple nu au creat Apple TV drept o consolă de gaming, noul joc Dance Party vi-l transformă într-una.

dance party apple tv consola gaming

Apple TV este o sursă destul de bogată în conţinut multimedia și nu este nici foarte scump. Mai mult, dacă aveţi vreun dispozitiv cu iOS puteţi afișa conținutul de pe acesta pe TV. Totuși, funcționalitatea Apple TV nu se oprește aici.

O aplicaţie care foloseşte senzorii de mișcare de pe iPhone, și care profită la maximum de funcţionalitatea AirPlay mirroring, vă permite să vă transformaţi Apple TV-ul într-o consolă de gaming de tipul  Jocul poartă numele de Dance Party şi este creat de . Cu toate că acesta poate fi descărcat gratuit din Apple App Store, merită să aveţi în vedere că o parte importantă din conţinutul inclus este disponibil doar prin achiziţii in-app.

Citește și: Cum să îți folosești telefonul Android pe post de gamepad

Fanii jocurilor care vă invită la mişcare vor putea compara noul Dance Party cu seria de titluri Dance Central disponibilă pe console dedicate precum Xbox 360. Sistemul de gaming este cât se poate de simplu. După ce v-aţi instalat jocul şi aţi activat partea de mirroring pe televizor, telefonul iPhone se transformă într-un controller pe care îl mişcaţi în toate felurile cu speranţa că veţi deveni un dansator mai bun. Dacă aveţi alţi prieteni curioşi de noul joc, merită să aveţi în vedere că este posibil să-i provocaţi la o sesiune de dans în multiplayer.

În trecut, tot cei de la Rolocule Games au recreat o experienţă similară printr-un joc simplist de tenis intitulat „Motion Tennis for Apple TV.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele