Rolocule iti transforma Apple TV-ul intr-o consola gen Wii [VIDEO]

Rolocule iti transforma Apple TV-ul intr-o consola gen Wii [VIDEO]

Cei de al Rolocule au reusit sa transforme parteneriatul dintre un iPhone si un intr-un comportament similar cu o consola Wii.Rolocule Apple TV Tenis wi

Ecranul iPhone-ului poate fi oglindit printr-un Apple TV pe TV. Multe jocuri de iPad reusesc sa foloseasca TV-ul ca un al doilea ecran pentru un joc, in timp ce pe iDevice sunt afisate informatii suplimentare. Cei de la Rolocule Games duc experienta la un nou nivel prin intermediul Motion Tennis.

Un nou joc de 8 dolari pentru iPhone, Motion Tennis va permite sa folositi un iPhone sau un iPod Touch pentru a juca tenis pe TV intr-un mod similar cu cel oferit de o consola Wii. Trecand peste pretul destul de piperat pentru un joc de iOS, daca ne luam dupa clipul de mai jos, acest titlu arata chiar mai bine decat ceea ce vedeam pe Wii in urma cu cativa ani.

Pentru a incepe jocul, este suficient sa activati modul AirPlay si instantaneu telefonul se va transforma intr-o paleta. In teorie, ar fi dragut sa gasiti o posibilitate prin care sa legati telefonul de mana pentru a evita sa-l aruncati de TV. Daca nu aveti o husa care sa va permita asa ceva, incercati macar sa va mentineti calmul, mai ales in cadrul sesiunilor de multiplayer.

Merita retinut ca, desi vorbim de un singur joc, dezvoltatorii conceptului incearca deja sa construiasca si alte titluri mergand pe aceeasi idee. Nu exclud nici macar ideea colaborarii cu alti dezvoltatori pentru a porta aplicatiile lor cu scopul de a oferii posesorilor de iDevice-uri o experienta similara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: