CyanogenMod 12 bazat pe Android L nu va apărea prea curând

CyanogenMod 12 bazat pe Android L nu va apărea prea curând

Printr-o postare oficială pe blog, cei de la au confirmat că lansarea unei versiuni de firmware bazată pe Android L nu este o prioritate.

cyanogenmod android L

În cadrul evenimentului de lansare pentru noul sistem de operare pentru mobile, cei de la Google au anunţat foarte clar că Android L se află momentan în stadiu beta şi vor mai trece câteva luni până când va fi finalizat.

Cu toate acestea, foarte mulţi internauţi s-au grăbit să pună presiune pe cei de la de a lansa un firmware pentru cele mai multe terminale bazat pe noul sistem de operare.

Cu o experienţă foarte vastă când vine vorba de dezvoltarea de firmware-uri personalizate, cei de la CyanogenMod nu au ezitat să dea nişte explicaţii pentru decizia lor de a sări din schemă Android L. Cei care vor cea mai recentă distribuţie de CyanogenMod, momentan trebuie să se mulţumească cu Android 4.4 KitKat.

Versiunea 12 a firmware-ului personalizat va mai întârzia pentru o perioadă de timp nespecificată, pentru simplul motiv că Google nu şi-a terminat încă treaba la noul Android. Codul din spate este momentan incomplet şi, mai mult decât atât, poate fi modificat oricând de gigantul din Mountain View, obligându-i în acel context şi pe cei de la Cyanogen să reia de la zero dezvoltarea propriului proiect.

Până când noile distribuţii de CM12 vor fi făcute publice, în câteva luni, în versiune finală, vă puteţi instala sau reinstala firmware-ul CM11 cu Android 4.4 Kitak.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: