Blizzard publică preţurile oficiale pentru Curse of Naxxramas

Blizzard publică preţurile oficiale pentru Curse of Naxxramas

După mai multe amânări, au fost făcute publice, în sfârşit, preţurile pentru primul add-on la Hearthstone cu numele de .

blizzard hearthstone curse of naxxramas-pricing

este un joc de un real succes pentru Blizzard. În plus, este primul lor joc cross-platform care nu funcţionează doar pe PC sau Mac, ci şi pe iPad. Din păcate, după ce acest titlu gratuit a generat o bază foarte numeroasă de fani, primul add-on se pare că va aduce o sumă generoasă de bani în visteria companiei americane. Nu de alta, dar nu mai vorbim de conţinut oferit gratuit jucătorilor.

Curse of Naxxramas va include prima campanie single player pentru Hearthstone. În plus, va include o temniţă, cu cinci încăperi, cu numeroase misiuni. Din păcate, accesul la fiecare dintre cele cinci zone se va realiza contra cost. Veţi putea să plătiţi 7 dolari pentru fiecare aripă în parte sau 25 de dolari dacă le cumpăraţi la pachet pe toate cinci. Dacă aveţi deja un real talent la RPG-uri cu cărţi gen Magic The Gathering, mai există o opţiune pentru a obţine acces la conţinutul suplimentar inclus în noul add-on. Cu 700 de gold, o monedă virtuală disponibilă in-game, câştigaţi acces la una dintre cele 5 aripi ale temniţei. Cu un total de 3500 de gold in-game, le deblocaţi pe toate.

La prima vedere, preţurile nu sunt deloc mici. Dacă ne gândim la totalul de 25 de dolari, acesta s-ar putea să obţină titlul de cel mai scump joc din Apple AppStore. Curse of Naxxramas ar trebui să fie făcut public până la finele acestei luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: