Curse of Naxxramas, add-on-ul la Hearthstone, vine în iulie

, 30 Iun, 09:00

Curse of Naxxramas, primul expansion pack la Hearthstone, popularul joc de cărţi al celor de la Blizzard, va fi lansat oficial luna viitoare.

curse of naxxramas hearthstone add-on

este un joc de cărţi foarte popular al celor de la Blizzard. Funcţionând pe un sistem similar cu Magic the Gathering, această creaţie este prima incursiune în domeniul jocurilor pentru mobile a celor care în trecut au realizat seriile Warcraft şi Diablo. Pe lângă faptul că funcţionează atât pe iPad, cât şi pe Windows sau OS X, titlul va beneficia în curând de primul add-on.

Cu numele de , expansion-ul ar trebui să apară în următoarele săptămâni. Mai multe detalii pe marginea acestui subiect au fost oferite de un manager al comunităţii Blizzard în forumurile Hearthstone. ,,Am vrut doar să informez pe toată lumea că planificăm să lansăm Curse of Naxxramas pe parcursul lunii iulie. Din păcate, mai avem mult de lucrat la implementare şi remedieri de bug-uri, aşa că rămâneţi aproape! Trecând peste asta, ne-am propus să oferim detalii legate de preţ aferente jocului săptămâna viitoare pe 1 iulie.”

Fără o dată exactă de lansare, deja se cunosc de câteva luni detalii referitoare la volumul de conţinut ce va fi inclus în Curse of Naxxramas. Aparent, cu această ocazie, vom vedea pentru prima oară în Hearthstone o campanie single player. Pe lângă noi seturi de cărţi, tot atunci vom avea parte de un nou mod de joc intitulat Temniţa. Aceasta va include 5 aripi, pentru 5 lupte separate. Dacă le câştigaţi pe toate, veţi primi în schimb o carte legendară.

Deşi veţi putea pune mâna pe acest expansion pack fără bani reali, cei care vor să acceseze rapid toate noutăţile incluse, vor avea şi această posibilitate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail