Colectia Metal Gear Solid: The Legacy Collection primeste un trailer cu istorie

Ca multe alte francize care au inceput in perioada aceea, Metal Gear Solid: The Legacy Collection este

Metal guear solid isle

Nici macar nu conteaza daca ati avut sau nu ocazia sa experimentati primul joc din serie. Daca ati terminat ultimul sau penultimul  joc Metal Gear Solid si ati simtit ca acesta este un joc cu o incarcatura sentimentala deosebita, merita sa faceti o investitie semnificativa in intreaga colectie.

In urma cu ceva timp, producatorul Konami anunta Metal Gear Solid: The Legacy Collection. Planificat initial pentru lansare in luna iunie, din motive necunoscute, jocul a fost ulterior planificat pentru data de 9 iulie. Daca tot ne apropiem cu pasi repezei de respectiva data, ca un clip de motivare pentru respectivul eveniment a fost publicata secventa video de mai jos. Daca nu ati inteles despre ce este vorba, echipa din spatele jocurilor MGS si-a dat interesul cu scopul de a pune la un loc fiecare aventura traita de Snake si compania sa. Pentru ca au existat cateva jocuri cu o lunga istorie pe piata, dupa lungi eforturi pe partea de optimizari si reinventari, Metal Gear Solid 2 si 3 vor fi de exemplu incluse in varianta HD. Metal Gear Solid 4 Trophy Edition va fi de asemenea prezent in pachet.

Un rol important in pachetul destul de generos de titluri il poarta benzile desenate. Doua creatii ale lui Ashley Wood vor putea fi lecturate de pe TV cu o coloana sonora ambientala menita sa va puna in mijlocul actiunii. In acelasi timp, aceasta este o ocazie unica pentru a intelege mai bine personalitatea personajului principal. Cu cateva luni inainte de , acest pachet vine ca o manusa pentru fanii seriei.

Alexandru Puiu
15:00 28.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video