Metal Gear Solid V: The Phantom Pain anuntat oficial

Un trailer pentru un nou joc numit The Phantom Pain a debutat la Video Game Awards 2012. Ei bine, indiciile lasate in acel clip initial au fost descifrate inca de atunci de fani, iar Kojima Productions a considerat ca GDC 2013 este momentul in care sa dezvaluie oficial acest titlu ca Metal Gear Solid V.

Intregul anunt oficial a fost o miscare de marketing, care si-a atins scopul, intrucat gamerii au vorbit aproape neincetat despre acest proiect. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain este un joc dedicat consolelor de generatie actuala (PlayStation 3 si Xbox 360), dezvoltat pe noul motor grafic de la Kojima Productions, FOX Engine. Acesta incearca sa creeze medii de joc si personaje fotorealiste, insa cu siguranta adevaratul sau potential va fi dezlantuit pe consolele de noua generatie si PC-uri. Pentru un joc destinat consolelor din prezent, jocul arata incredibil, insa daca stam sa comparam cu recentul trailer de gameplay pentru Battlefield 4, se vad limitarile hardware.

Inca nu avem o data de lansare pentru acest joc, insa Konami a anuntat ca Ground Zeroes este un proiect diferit de Phantom Pain, insa amandoua adunate vor completa pachetul Metal Gear Solid V. Probabil vom afla in viitorul apropiat daca cele doua jocuri vor fi lansate impreuna sau separat si cum vor fi legate intre ele.

Cătălin Nițu
14:20 29.03.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video