08 mart. 2014 | 13:06

Cum puteţi instala Windows 8.1 Update 1 în format oficial acum?

ACTUALITATE
Cum puteţi instala Windows 8.1 Update 1 în format oficial acum?

Mult râvnitul update la Windows 8.1, ce are mari şanse să mascheze de fapt , este disponibil deja printr-un mic artificiu.

windows 81update

Deşi mulţi văd acest pachet de actualizări al celui mai recent sistem de operare ieşit din Redmond ca fiind primul service pack, oficial acesta este promovat ca

Speculat deja de câteva luni, noul update ar trebui să introducă un set important de funcţii noi, cât şi elemente de design menite să faciliteze interacţiunea cu interfaţa modernă folosind mouse-ul, nu doar un touchscreen. Chiar dacă ne aşteptăm ca lansarea sa oficială să aibă loc la începutul lunii aprilie, pentru că Microsoft găzduieşte deja fişierele finale pe serverele sale, un truc poate automatiza instalarea începând de astăzi. Este suficient doar să adăugaţi o cheie în regiştri şi aproape instant vă va fi oferit ca update cu numele “Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB2919442) – (S14 Prerequisite v01.0008)“. Acesta din urmă este doar unul dintre pachetele pe care urmează să le instalaţi până când veţi rula cea mai recentă iteraţie a popularului sistem de operare.

Microsoft Windows 8.1 update 1

Pentru a face lucrurile să meargă, trebuie să porniţi Regedit dintr-o fereastră de comandă şi să ajungeţi la “HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\”. În acel moment, în fereastra din partea dreată trebuie să creaţi o cheie nouă cu numele de “SHWindowsPoolS14″. După o repornire a PC-ului, dacă totul a mers în regulă, ar trebui să fiţi invitaţi să instalaţi un update de aproximativ 760MB. Acesta este primul dintr-o serie în urma căreia veţi ajunge să rulaţi noul Windows 8.1.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele