12 apr. 2014 | 14:20

Cum a ajuns un SMS să coste 50.000 de dolari?

ACTUALITATE
Cum a ajuns un SMS să coste 50.000 de dolari?

Deşi ne-am obişnuit să comunicăm gratuit în format text prin diverse aplicaţii, în circumstanţe extraordinare, un poate să coste 50.000 de dolari.

cum a ajuns un sms sa coste 50.00 de dolari

Ceea ce facem aproape de fiecare dată are consecinţe. Deşi această afirmaţie poate fi percepută ca fiind evidentă, în secolul în care trăim urmările sunt un pic mai grave. Este suficient să vă aduceţi aminte de câteva persoane care au ajuns să fie amendate usturător sau chiar să fie . De această dată, este vorba de costul fabulos al unui sms.

Din motive greu de înţeles, un tânăr a decis să se despartă de logodnica sa prin SMS. Încercând să o liniştească în momentul în care aceasta s-a panicat, cel mai deştept lucru care i-a venit în minte să-l scrie a fost ,,În plus primeşti un inel de despărţire de 50.000 de dolari. Suficient pentru un avans la o casă.”

Partea amuzantă este că, în statul New York, unde s-a petrecut respectivul eveniment, bărbaţii sunt îndreptăţiţi să-şi ceară inelul de logodnă înapoi în cazul unei eventuale despărţiri. Din păcate, respectivul mesaj, trimis după confirmarea despărţirii, anunţa foarte clar că bijuteria în cauza era cadou de despărţire. În consecinţă, nu poate fi cerut înapoi.

,,Mesajele… au convins acest tribunal că este foarte probabil că un cadou valid i-a fost oferit ei, după terminarea logodnei. ” Judecătorul a fost cât se poate de tranşant la pronunţarea sentinţei. Să nu fie oare acesta cel mai scump mesaj din istorie?

sms scump bijuterii mesaj proces

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele