Cu trei Galaxy S5, Samsung a creat poate cel mai ciudat sau mai interesant om de zăpadă [VIDEO]

Cu trei Galaxy S5, Samsung a creat poate cel mai ciudat sau mai interesant om de zăpadă [VIDEO]

Samsung Galaxy S5 rezistă la apă și în caz că ai uitat asta, compania îți aduce aminte printr-un videoclip cel puțin interesant. Partea proastă e că deși rezistă la apă, nu este singurul.

samsung galaxy s5 rezistent la apa

Samsung Galaxy S5 e telefonul vedetă al sud-coreenilor și cel mai mult i-au lăudat rezistența la apă. Cum iarna apa devine, de regulă, gheață sau zăpadă, Samsung s-a gândit să se mai laude încă o dată cu telefonul său și rezistența sa într-un mod inedit. Așa a rezultat un om de zăpadă în egală măsură interesant și ciudat.

Samsung a folosit trei telefoane Galaxy S5 pe care a rulat câte un videoclip special pregătit si le-a introdus într-un om de zăpadă. Două au devenit ochii acestuia și unul a devenit inima. Pe ecranele „ochilor“ rula un videoclip cu doi ochi care clipeau, iar pe al treilea era un video cu o inimă care pulsa. Așa, Samsung se poate lăuda că a dat viață unui om de zăpadă.


Totuși, deși Samsung Galaxy S5 rezistă la apă, la fel de bine o face și Sony Xperia Z3 sau Motorola Nexus 6. Rivalul principal al acestuia, iPhone 6, nu rezistă însă și pe asta poate merge înainte.

Noul videoclip îți poate aduce aminte de vară, când Samsung s-a gândit să promoveze Galaxy S5 prin faptul că provoacă un iPhone, un HTC și un Nokia Lumia la ice bucket challenge. Atunci, compania a fost criticată din cauză că mișcarea presupunea susținere pentru bolnavii de ASL (n.r. – scleroză laterală amiotrofică), nu promovare de gadgeturi. Totuși, ambele videoclipuri au fost publicate de aceeași filială, cea din Marea Britanie.

Citește și: