Cât vă costă să reparaţi un iPhone 6 fără garanţie?

, 22 Sep, 07:30

Deşi fiecare vine cu o garanţie de un an de zile, cei de la Apple tocmai au publicat preţurile oficiale pentru reparaţii.

iphone-6 plus cost reparatii

În teorie, costul reparaţiilor nu ar trebui să fie niciodată un criteriu de achiziţie pentru un gadget. Când vine însă vorba de un smartphone premium pe care s-ar putea să-l , ar fi bine să ştiţi cât vă costă un ecran nou.

Cei de la Apple sunt destul de permisivi când vine vorba de repararea iDevice-urilor în garanţie. Cu toate acestea, au publicat zilele trecute pe site-ul companiei preţurile oficiale pentru repararea unui iPhone 6 şi iPhone 6 Plus post garanţie. În mod evident, nu sunt cele mai mici preţuri din lume şi nu este deloc exclus ca acestea să funcţioneze, pentru unii utilizatori, ca un stimulent pentru achiziţionarea unei garanţii suplimentare.

Dacă aveţi probleme cu un display de iPhone 6, pentru că l-aţi spart şi acesta trebuie înlocuit, costul reparaţiei este de 109 dolari. În cazul iPhone 6 Plus, aceeaşi operaţiune implică o investiţie de 129 dolari. Costurile unei reparaţii capitale sau preţul maxim pe care îl puteţi plăti pentru a avea din nou un iPhone 6 funcţional este de 229 de dolari pentru un iPhone 6 şi 329 de dolari pentru iPhone 6 Plus. Abonaţii la serviciul Apple Care îşi vor putea repara iPhone-ul de maxim două ori cu un preţ maxim de 79 de dolari.

În contextul în care în trecut un ecran de iPhone 5, la scurt timp după lansare, ajungea la o valoare de 350 de dolari, aceste valori ar putea fi îmbucurătoare pentru cei care preferă să nu lucreze cu garanţii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

astazi am lasat iphone6 al meu la apple timisoara in mall– a spus ca pretul este de 299euro plus TVA dar dureaza cateva zile pana imi aduce iphone cel nou, chiestia interesanta ca nu mia luat cutia bonul sau altceva. decat aparatul iphone6.. astept si rezultatul pentru ce platesc eu 299euro plus tva

Probabil nu au avut nevoie de actele telelefonului avand in vedere ca i-au verificat IMEI-ul.
La pretul de 299 euro il schimba cu totul? Ce probleme avea iPhone 6 ?

La noi pretul pentru inlocuirea display-ului complet iPhone 6 porneste de la 800 ron,( http://www.service-iphone.info/cat-costa-inlocuirea-un-display-spart-iphone-6/ ) un pret acceptabil in raport cu valoarea telefonului. Daca te duci totusi la Apple Romania, sa schimbi display-ul, o sa ai surpriza sa-ti refuze inlocuire acestuia, pe motiv ca ei nu schimba display-ul ci doar telefonul cu totul. Deci preturile de mai sus pentru schimbarea display-ului, oferite de Apple pentru cine sunt?

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail