Ce este în interiorul iPhone 6 și iPhone 6 Plus?

Ce este în interiorul iPhone 6 și iPhone 6 Plus?

Conform unui obicei început în urmă cu câţiva ani, cei de la iFixit s-au grăbit să demonteze noile

ifixt apple iphone 6-plus teardown-

Pentru că prea puţini dintre noi au curajul sau aptitudinea de a-şi demonta noile gadgeturi imediat după achiziţie, ne bucurăm când vedem imagini precum cea de mai sus publicată de iFixit.

La mai puţin de 24 de ore după lansarea noilor smartphone-uri Apple pe piaţa din SUA, acestea au fost dezasamblate piesă cu piesă. Ca de obicei, respectiva activitate ne oferă noi detalii despre componentele folosite de gigantul din Cupertino în iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

În conformitatea cu zvonuri mai vechi referitoare la bateria din interiorul noului iPhone 6, în acest caz particular, Apple a folosit un acumulator de 1810 mAh. Acesta nu este mult mai mare decât cel de 1560 mAh integrat în ,,bătrânul” iPhone 6. iPhone 6 Plus, pentru că are un ecran generos de 5,5 inci, are şi o baterie pe măsură, de 2915 mAh, aproape de două ori mai mult decât modelul de acum un an. Faţă de generaţiile anterioare de iPhone-uri, pentru prima oară, Apple a folosit bandă adezivă pentru fixarea bateriei în carcasă, în loc de lipici. Cu alte cuvinte, este un pic mai uşor de înlocuit.

În ceea ce priveşte producţia SoC-ului Apple A8, foarte mulţi erau curioşi dacă Samsung se va ocupa în continuare de această componentă vitală din noile iPhone-uri. Răspunsul a venit de la publicaţia online Chipworks. Din câte se pare, Apple, de această dată, a apelat la TSMC pentru realizarea A8, printr-un proces de fabricaţie pe 20 nanometri. prezent în noile smartphone-uri este realizat de NXP special pentru compania americană şi a fost produs în 2012.

Apple A8 chipworks

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: