Inevitabil, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au fost date de pământ [VIDEO]

Cum se întâmplă de altfel în fiecare an, o echipă de oameni cu bugete generoase, s-au grăbit să dea de pământ noile

Apple iphone 6 drop test

Din cauza diferenţei de fus orar, australienii au fost primii care au achiziţionat noile iPhone-uri şi, deopotrivă, primi care le-au dat de pământ, fie şi din greşeală. Din entuziasmul debordant al unui proaspăt posesor de , un tânăr şi-a dat smartphone-ul de pământ desfăcând cutia în faţa unui jurnalist. Evenimentul a fost imortalizat şi îl puteţi urmări mai jos. Din fericire pentru el, aparatului nu a păţit nimic.

Într-un test un pic mai elaborat, cei de la PhoneBuff au intrat de asemenea în categoria celor care îşi cumpără un iPhone 6 şi iPhone 6 Plus pentru a le da de ciment. Deşi mi se rupe sufletul când mă gândesc la cât de greu se găsesc noile aparate şi cât costă, sunt convins că foarte mulţi vor aprecia aspectul distructiv al testului.

Dacă nu aveţi răbdare cele câteva minute pentru a vedea clipul, vă facem un rezumat. Un iPhone 6 scăpat pe margine supravieţuieşte fără probleme. În acelaşi test, ecranul de la iPhone 6 Plus s-a spart, chiar aparatul nu a fost dat de pământ cu ecranul în jos. De vină ar putea fi distribuţia greutăţii în interiorul noului gadget, dar acest detaliu contează mai puţin.

Ca urmare, nici de această dată, Apple nu a lansat nişte telefoane rezistente la şocuri. Nu de alta, dar fi scăzut semnificativ vânzările huse şi carcase.

09:00 20.09.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video