Cât de rău arată jocurile recente pe iPhone 4S? [VIDEO]

Cu toate că Apple oferă în continuare suport pentru un smartphone ca , jocurile recente nu mai arată foarte bine pe el.

iPhone 4S vs iPhone 5 modern combat

iPhone 4S rulează fără probleme , 7.1.2. Ca urmare, în teorie, rulează şi orice aplicaţie din AppStore. Din păcate, în funcţie de performanţa hardware a iDevice-ului din dotare, nu orice joc arată la fel. Dezvoltatorii au devenit foarte abili în a-şi optimiza aplicaţiile pentru cele mai recente modele de iPhone, dotate cu cele mai performante GPU-uri şi procesoare.

Pentru a demonstra acest argument, cei de la AppSpy.com au realizat clipul de comparaţie de mai jos în care, acelaşi joc, Modern Combat 5 rulează pe iPhone 4S şi iPhone 5. În teorie, iPhone 5 are deja aproape doi ani vechime pe piaţă, în timp ce iPhone 4S are aproape trei ani. În condiţiile în care iPhone 5C are exact aceeaşi configuraţie hardware precum iPhone 5, puteţi considera că participă şi el la test. După cum se poate observa cu ochiul liber, diferenţele dintre cele două aparate, cel puţin când vine vorba de acest joc în particular, sunt radicale. Numărul de cadre pe secundă afişat de iPhone 4S este mult mai mic, nivelul de pixelare al unor animaţii este semnificativ, iar numărul de detalii vizibile în fiecare cadru este redus semnificativ faţă de ceea ce se poate vedea pe un iPhone 5 sau 5C.

Deşi Apple va permite rularea de iOS 8 pe iPhone 4S, având în vedere că acel sistem de operare va fi şi mai pretenţios, dacă ţineţi neapărat să rulaţi în condiţii optime cele mai recente jocuri, clipul de mai jos ar trebui să vă stimuleze să puneţi bani deoparte pentru un upgrade.

10:00 31.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video