Trendul reclamelor la iPhone 4S cu vedete continua

Trendul reclamelor la iPhone 4S cu vedete continua

John Marlkovich Apple

Dupa ce in urma cu cateva saptamani anuntam primele reclame Apple dintr-o noua serie de clipuri de promovare, compania continua respectivul ciclu cu noi exemplare. Este vorba de reclamele la iPhone 4S, respectiv SIRI, folosind vedete de cinema.

Dupa Zooey Deschannel si Samuel L Jackson, a venit timpul ca John Malkovich sa se bucure de un dialog constructiv cu SIRI in cele mai noi sporturi ale companiei. Actorul cu doua nominalizari la Oscar, pe care l-ati vazut in filme precum Con Air, Dangerous Liaisons sau mai recentul Red, momentan a jucat in doua reclame pe care le puteti vedea integrate mai jos.

Aceste noi seturi de reclame sunt un pic mai speciale decat celelalte de pana acum, deoarece includ interogari adresate lui SIRI folosind cate un singur termen. „Weather”, „evening”, „Linguica”, „Joke”. „life” sunt doar cateva exemple de termeni pe care SIRI i-a inteles si la care a raspuns in consecinta.

Ambele clipuri sunt disponibile si pe canalul de YouTube al Apple si pot fi vizionate atat la calitate SD cat si HD. Daca este sa incercam sa definim un ciclu de lansare al acestor tipuri de reclame, daca primele iteratii ale conceptului au venit in urma cu 6 saptamani, urmatoarele ar putea fi lansate in  jurul datei de 4 iulie.