Noul LG G3 Stylus e mult mai slab decât te-ai aştepta

Noul LG G3 Stylus e mult mai slab decât te-ai aştepta

După lungi speculaţii pe marginea unui G3 cu stylus, noul tocmai a avut parte o de lansare oficială în Coreea.

lg-g3-stylus-2

S-a crezut iniţial că va fi un terminal high-end. Ulterior, o serie de zvonuri, l-au întruchipat ca fiind în zona mid-range. Acum, LG G3 Stylus a fost lansat oficial şi ţine doar de voi să decideţi unde se încadrează, având în vedere configuraţia sa hardware.

Smartphone-ul din imaginile alăturate este construit în jurul unui panou de 5,5 inci cu una dintre cele mai mici rezoluţii – 960 x 540 pixeli. De procesare se ocupă o combinaţie între un procesor quad-core tactat la 1,3 GHz, 1GB RAM şi o memorie internă de 8GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă folosind carduri microSD.

Camera principală este de 13 megapixeli, în timp ce camera frontală se rezumă la o valoare decentă de 1,3 megapixeli. Vine preinstalat cu Android 4.4.2, iar bateria de 3000 mAh are trebui să fie suficient de eficientă în a vă ţine departe de priză mai mult de 24 de ore.

În teorie, toată această combinaţie nu sună foarte rău. Din păcate, lipsa conectivităţii LTE este poate cel mai mare handicap al lui LG G3 Stylus. În 2014, este destul de dificil să promovezi un astfel de smartphone limitat la conectivitate 3G. Partea cea mai bună din această ecuaţie este stylusul care, cel puţin la prima vedere, s-ar putea să fie un concurent serios la capitolul funcţionalitate pentru cel inclus în seria Galaxy Note.

Printre funcţiile proprietare ce vor fi inclus de LG la capitolul Stylus intră QuickMemo+, Dual Windows, Smart Keyboard, Touch & Shoot, Gesture Shoot şi Knock Code. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la IFA 2014, va trebui să aşteptaţi până la începerea târgului de tehnologie de la Berlin pentru a afla preţul oficial.

lg-g3-stylus-3

Citește și: