09 oct. 2014 | 11:00

CoD: Advanced Warfare pentru Xbox 360 şi PS3 va include şi versiunea next-gen

ACTUALITATE
CoD: Advanced Warfare pentru Xbox 360 şi PS3 va include şi versiunea next-gen

Într-o mutare neaşteptată pentru industria jocurilor video, noul CoD: Advanced Warfare pentru PS3 şi Xbox va include şi versiunile next-gen.call of duty advanced-warfare

Au trecut deja câteva luni de când au început precomenzile pentru noul titlu din . Acesta va fi dezvoltat de Sledgehammer Games şi, cum ne-am obişnuit în trecut, va fi compatibil cu aproape orice platformă. Indiferent dacă vorbim de PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 sau PS4, în mare parte, toţi gamerii vor avea parte de o experienţă futuristă similară. Din păcate, chiar dacă mai sunt mai puţin de două luni până la lansarea oficială, aflăm în continuare noi detalii despre .

Printr-un comunicat oficial, cei de la Activision au venit cu o veste foarte bună pentru posesorii de console mai vechi care au în proiect să achiziţioneze un PlayStation 4 sau Xbox One în viitorul apropiat. Mai precis, dacă aţi făcut efortul de a achiziţiona o versiune a noului Call of Duty pentru PS3 sau Xbox 360, când veţi face tranziţia la echivalentele next-gen ale aceloraşi console, veţi primi o ediţie gratuită a aceluiaşi joc. Mai mult, aceeaşi ofertă este valabilă şi pentru cei care achiziţionează DLC-uri sau chiar şi un Season Pass până decid să treacă la noua consolă a aceluiaşi producător. Respectivul conţinut suplimentar achiziţionat ulterior va fi portat.

Cei care au investit timp important în sesiuni de Call of Duty: Advanced Warfare în multiplayer, vor fi fericiţi să afle că toată experienţa acumulată, inclusiv provocările realizate şi conţinutul deblocat vor fi portate pe noua consolă imediat după ce aţi instalat jocul. Singurele limitări ale acestei oferte sunt că se referă doar la varianta digitală a jocului pe care o achiziţionaţi din Xbox Marketplace sau PlayStation Network. De asemenea, aveţi timp până la 31 martie 2015 pentru a vă cumpăra noua consolă a celor de la Microsoft sau Sony.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele