Noi detalii despre modul co-op din Call Of Duty Advanced Warfare [VIDEO]

Noi detalii despre modul co-op din Call Of Duty Advanced Warfare [VIDEO]

Call of Duty Advanced Warfare promite să fie un joc revoluţionar, iar noul trailer atestă această performanţă a jocului.

call of duty advanced warfare coop

În ultimele luni, gamerii pasionaţii nu s-au aflat în pană de jocuri impresionante. Destiny este doar cel mai recent exemplu. Până la sfârşitul anului vor mai există însă alte câteva lansări care merită toate atenţia. Printre acestea se numără şi .

Dezvoltat de cei de la Sledgehammer Games, titlul pare să se distanţeze destul de mult de reţeta clasică a jocurilor din populara serie CoD. online în ultimele luni au detaliat deja armurile futuriste sub formă de costume exoscheleton şi câteva arme desprinse din viitor.

Chiar dacă s-a discutat intens şi de componenta multiplayer a jocului, vitală pentru un succes răsunător de piaţă, noul trailer pe care îl puteţi urmări mai jos înfăţişează noi elemente al luptelor pe echipe. Mai precis, este vorba de un mod cooperativ de tip patru versus patru jucători cu numele de Exo Survival. Modul cooperativ în sine nu este o surpriză majoră, ci modul în care au optat să-l implementeze în Advanced Warfare. Din câte se pare, o echipă de patru jucători nu se va deplasa foarte mult, ci va rămâne într-o anumită zonă şi va apela la diverse artificii pentru a face faţă unor valuri succesive de inamici din ce în ce mai dificil de învins.

Call Of Duty Advanced Warfare va fi un titlu cross-platform, disponibil începând cu 4 noiembrie 2014 pe PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 şi Xbox One.