Creatorul seriei Call Of Duty este angajat de guvernul SUA

Creatorul seriei Call Of Duty este angajat de guvernul SUA

America a căutat un avantaj tactic de când a avut loc incidentele tragice de la 9/11. Știți foarte bine despre ce vorbesc.

Call-Of-Duty

Atlantic Council a decis așadar să gândească ”Outside The Box” și l-a angajat pe Dave Anthony, creatorul faimoasei francize Call Of Duty. Anthony se spune că ar avea un rol important în dezvoltarea unui proiect numit ”The Art of Future War” al consiliului mențonat mai devreme. Acest proiect tinde să schimbe modul în care armata americană își desfășoară campaniile, și va fi lansat în mod oficial în cursul săptămânii viitoare. Proiectul va beneficia de pe urma expertizei a multor autori, scriitori și personalități media, anagajați pentru a colabora cu unitățile guvernului.

Există și o declarație direct de la Atlantic Council, care oferă ceva veridicitate asupra acestui proiect, care pare a fi mai degrabă scenariul pentru un film de Hollywood.

”Scriitori, directori și producători precum și alți artiști, vor veni cu observații derivate dintr-o multitudine de experiențe creative. Aceștia pot pune diferite întrebări ce vor contesta modalitatea în care sunt privite cele mai grave probleme naționale de securitate.”

La ce vor lucra toate aceste personalități? Ei bine este secret!Cea mai predominantă întrebare a publicului este însă, oare merită acest efort? Mulți utilizatori de social media au fost destul de revoltați de când au aflat aceste informații, susținând că aceasta este o pierdere de timp și o risipă de bani. Ca orice masă critică negativă, există și un grup mare de persoane cu o vedere mai pozitivă, care sunt mai degrabă curioși ce poate aduce nou această ”adunătură de talente”.