Video preview LG G Pro 2, de la Mobile World Congress 2014

LG G Pro 2 este momentan cel mai puternic smartphone realizat de producător. Acesta dispune de un ecran de 5,9 inci cu o rezoluție FullHD și de un design asemănător lui LG G2, cu butoanele de volum și Power pe partea din spate. Să vedem detalii, în acest video preview LG G Pro 2.

LG G Pro 2
Foto: Playtech.ro (LG G Pro 2)

Terminalul dispune de cea mai puternică configurație, echivalentă lui Galaxy Note 3. Mai exact vorbim de un procesor cu 4 nuclee la 2.26 GHz, 3 GB memorie RAM și conectivitatea aferentă.

Este un terminal cu conectivitate LTE care, spre deosebire de G2, dispune de o baterie detașabilă de 3200 mAh și de un slot pentru cardurile microSD, situat chiar deasupra lăcașului de SIM. LG G Pro 2 beneficiază și el de funcția KnockOn, cu care se poate debloca telefonul doar prin atingerea ecranului în mod repetat, după o anumită secvență prestabilită. Funcția Magic Focus este cea care oferă posibilitatea de a focaliza pe o anumită zonă a imaginii după aceasta a fost făcută.

O altă funcție interesantă, care merită menționată în acest video preview LG G Pro 2, se referă la camera foto frontală – folosirea ecranului pentru iluminarea pozelor de tip selfie. La activarea acesteia, apare o fereastră de preview mai mică, iar restul ecranului este alb pentru a ilumina subiectul. În comparație, imaginile făcute cu această opțiune ies mult mai luminate decât fără folosirea acesteia.

Funcția Dual Browser se activează ținând apăsat butonul Back, care afișează ultimele aplicații accesate precum și unele presetate. Acestea se pot trage în partea de sus și în partea de jos a ecranului pentru a fi folosite simultan. Poate fi inclusiv modificată dimensiunea acestora doar mișcând slider-ul, care este pe mijloc. MiniView se accesează rapid, printr-0 mișcare de swipe în partea inferioară a ecranului. Acesta păstrează funcționalitatea completă a dispozitivului. Poate fi de asemenea mărită sau micșorată, în funcție de preferințele utilizatorului.

Pentru operarea mai ușoară cu o singură mână, putem micșora ecranul smartphone-ului și îl putem muta în ce zonă dorim. Această funcție este chiar utilă, având în vedere faptul că un ecran de 5,9 inci este destul de greu de utilizat cu o singură mână.

15:45 26.02.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video