13 nov. 2014 | 17:12

Chinezii ar putea lansa o copie de iPhone 6 și iPod Touch

ACTUALITATE
Chinezii ar putea lansa o copie de iPhone 6 și iPod Touch

Se știe de ceva timp că pe 19 Noiembrie Meizu va lansa niște dispozitive noi, iar noile poze ne arată că aceste se aseamănă suspect de mult cu unele produse Apple.

meizu mx4

iPhone 6 nu este nici pe departe un telefon perfect, însă este cel mai bun de pe piață. Cel mai nou model din seria de succes a celor de la Apple este unul dintre puținele telefoane de care te atașezi instant, un alt exemplu fiind modelele HTC One. Pe lângă aceasta, iPhone 6 are un hardware mai bune decât predecesorii săi, beneficiază de noul procesor A8 dar și de ultima versiune iOS. Având în vedere toate acestea, era normal ca unele copii să apară foarte repede. Nici măcar producătorii mai mari nu s-au ferit să lanseze replici, iar după ce Lenovo ne-a surprins cu ceva timp în urmă când a lansat Sisley, se pare acum că este rândul celor de la Meizu.

Meizu a lansat de mult invitațiile pentru evenimentul lor de pe 19 noiembrie, impresionând prin atenția la detaliu și originalitatea acestora. Ele conțin un disc de vinil de 7 inci inclus într-un pachet pe care este inscripționat mesajul ”Think Higher!”. Conform oficialilor companiei, fiecare dintre  discuri aveau un mesaj personal.

Meizu ar putea anunța și un player audio

Meizu MX4 Pro va fi lansat cu niște specificații mult mai bune decât primul model MX4, având un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție de 2.560 x 1.536 de pixeli, o impresionantă cameră frontală de 13 megapixeli pentru cei care vor selfie-uri cât mai bune și 4GB de memorie RAM. Procesorul va fi, conform celor de la Phonearena, un Samsung Exynos octa-core.

Dar Meizu are și alte planuri. Noile fotografii sugerează faptul că un player audio ar putea fi lansat alături de MX4 Pro iar device-ul seamănă destul de mult cu un iPod Touch. Aceasta este o mișcare cel puțin interesantă, având în vedere că unii producători renunță la aceste dispozitive.

collage meizu