Chinezii de la Meizu pregătesc lansarea celui mai puternic telefon printr-o invitație specială

Chinezii de la Meizu pregătesc lansarea celui mai puternic telefon printr-o invitație specială

Meizu pregătește ceva important, iar ca dovadă stau invitațiile foarte interesante pe care chinezii au început să le trimită de curând.

meizu

Pe 19 noiembrie Meizu are planificat un eveniment în cadrul căruia va anunța cel mai probabil un nou dispozitiv. Ca să ne facă pe toți să înțelegem importanța acestui eveniment, Meizu a trimis niște invitații care ar impresiona și pe cei mai pretențioși dintre oameni. Acestea conțin un disc de vinil de 7 inci inclus într-un pachet pe care este inscripționat mesajul ”Think Higher!”. Conform oficialilor companiei, fiecare dintre aceste discuri conține un mesaj personal.

”Dacă plănuim atât de minuțios invitațiile, imaginați-vă produsul pe care urmează să îl lansăm”, aceasta a fost declarația oficială Meizu. Dacă este să ne luăm după această afirmație, atunci înseamnă că Meizu chiar pregătește ceva foarte mare. Cu siguranță vom avea parte de lansarea noului Meizu MX4 Pro. Dar oare are de gând Meizu să mai lanseze ceva pe lângă acest dispozitiv?

meizu mx4

Meizu MX4 Pro va fi lansat cu niște specificații mult mai bune decât primul model MX4, având un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție de 2.560 x 1.536 de pixeli, o impresionantă cameră frontală de 13 megapixeli pentru cei care vor selfie-uri cât mai bune și 4GB de memorie RAM. În comparație, primul Meizu MX4 are un ecran IPS de 5,36 inci cu o rezoluție de 1.152 x 1.920 pixeli protejat cu Gorilla Glass 3. Cu o margine foarte subţire, ecranul de la Meizu MX4 vine cu un raport de aspect de 15:9, deoarece are controale virtuale pe un segment din partea inferioară, lăsând totuși spațiu pentru conținut full HD 1080p.

În rest, Meizu MX4 este construit în jurul unui MediaTek MT6595 octo-core cu patru nuclee tactate la 2,2 GHz şi alte patru la 1,7GHz, iar memoria RAM este de 2GB. Este disponibil în variante de 16, 32 şi 64GB cu conectivitate CAT.4 LTE, Dual Band WiFi şi Bluetooth 4.0. Puteți citi mai multe despre Meizu MX4 pe Playtech aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: