Meizusmart, magazinul online internațional pentru Meizu MX3

, 09 Mai, 17:30

Compania Meizu a decis că e momentul să se orienteze și către piața internațională pentru smartphone-ul lor Meizu MX3.

Meizu MX3

Începând de ieri, Meizu MX3 este disponibil la vânzare pentru toți clienții internaționali pe site-ul propriu meizusmart.comAcesta este cel mai performant terminal al producătorului și va fi disponibil în două culori, alb și negru. Momentan este disponibil în capacități de 16, 32 și 64 GB la prețuri de 399, 429 și respectiv 469 de dolari. La comanda de pe site, care va fi activă în curând, momentan este afișat ca nefiind în stoc, veți primi și livrare gratuită precum și garanție internațională de 12 luni.

Imediat după lansare, Meizu MX3 era disponibil la achiziție doar pe baza unei invitații, care putea veni doar de la cei care au făcut precomandă înainte de lansarea oficială a acestuia. Smartphone-ul are un ecran de 5,1 inci, cu o rezoluție de 1800×1080 pixeli, un procesor Samsung Exynos Octa 5410 cu 4 nuclee la 1/6 GHz și încă 4 nuclee la 1,2 GHz. Procesorul grafic este PowerVR SGX 544MP3 cu 3 nuclee la 533 MHz, deține 2 GB DDR3 și un acumulator de 2400 mAh de tip Li-Polymer.

Sistemul de operare este unul customizat, FlymeOS, și este bazat pe Android JellyBean. Acesta va primi foarte curând și update-ul pentru Android 4.4.2 KitKat, și are acces complet la magazinul de aplicații Google Play.

Este interesantă decizia producătorului de a se baza pe un magazin online internațional și nu pe retaileri individuali în fiecare țară, care să îi asigure vânzarea unui număr de unități mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail