Chinezii care au dat cel mai subțire telefon lansează unul cu o super baterie. Va ajunge și în România

Chinezii care au dat cel mai subțire telefon lansează unul cu o super baterie. Va ajunge și în România

Chinezii de la Gionee, creatorii celui ce a fost cel mai subțire telefon din lume, tocmai au lansat un smartphone cu o baterie impresionantă.

gionee marathon 3 1

Telefonul Gionee Elife S5.1, cel care a fost deținătorul titlului de cel mai subțire telefon din lume cu o grosime de doar 5,15 milimetri, și-a pierdut de curând coroana în favoare lui Oppo R5. Elife S5.1 rămâne, totuși, cel mai subțire telefon în vânzare deoarece Oppo R5 nu a ieșit încă pe piață. Sa vorbim puțin despre noul Gionee Marathon 3, un telefon cu o baterie de 5000 mAh. Cu o singură încărcare, bateria va rezista pentru aproximativ 32 de ore de convorbiri sau 33 de zile în modul stand-by.

Din punct de vedere al specificațiilor, Gionee Marathon 3 nu impresionează prin nimic altceva în afară de baterie. Telefonul are un ecran IPS de 5 inci cu o rezoluție de 1.280 x 720 de pixeli. Spre deosebire de Gionee Elife S5.1, Marathon 3 nu este nici pe departe subțire. Noul smartphone are niște dimensiuni de 144.5 x 71.45 x 10.4 mm. La 10,4 milimetri, acesta este de două ori mai gros decât Elife S5.1.

Alte specificații includ un procesor quad-core MediaTek MT6582 de 1,3 GHz și 1GB RAM. 8GB sunt disponibili pentru stocarea datelor, acestora putându-li-se adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Camera foto principală este de 8 megapixeli, iar cea secundară este de 2 megapixeli. Gionee Marathon 3 suportă două cartele SIM în același timp și a fost lansat în India pentru echivalentul a 210 dolari.

gionee marathon 3 cover

Sunt șanse mari ca pe viitor Allview să ne aducă și Gionee Marathon 3, acesta urmând să fie comercializat sub brandul Allview. Printre telefoanele pe care aceștia le-au mai adus la noi în țară în trecut se numără și Elife S5.1.

Acesta are un procesor octa-core de 1,7GHz, produs de Mediatek, și numai 1GB memorie RAM. Procesorul este la fel ca pe versiunea mai mare, Allview X2 Soul, însă memoria RAM este mai mică cu 1GB, lucru care afectează performanța. Poți afla mai multe despre Gionee ElifeS5.1 pe Playtech aici.

 

Citește și: