Chef Prive este aplicația făcută de români, care te ajută să mănânci rapid și sănătos

Chef Prive este aplicația făcută de români, care te ajută să mănânci rapid și sănătos
Bogdan Cristea
15:57 28.10.2014

Chef Prive face parte din acest nou val de aplicații românești eficiente și foarte intuitive și vrea să îți îmbunătățească experiența de a mânca la restaurant.

collage chef prive 1

”Comandă rapid un meniu sănătos”. Acesta este primul lucru pe care îl vezi în momentul în care accesezi aplicația. Înainte de a te duce în aplicația propriu-zisă, Chef Prive îți afișează o scurtă introducere în care ți se prezintă modurile în care ți-ar putea fi utilă.

După ce introducerea s-a terminat va trebui să te autentifici prin Facebook. Aplicația îți va cere apoi câteva detalii în legătură cu preferințele tale culinare ca să știe ce să-ți recomande. Următorii pași sunt furnizarea unor date precum sexul, anul nașterii, înălțimea, greutatea, activitatea fizică (sedentară, ușoară, moderată sau intensă) și eventualele afecțiuni (tensiune ridicată sau colesterol ridicat).

Mai rămâne doar să îți confirmi numărul de telefon (încă o dată, necesar pentru a putea plasa comenzi), după care puteți folosi aplicația. Se observă de la început design-ul simplist al aplicației. Aceasta te localizează pe hartă și îți dă 3 opțiuni: livrare la adresă, ridică singur comanda și mănâncă în restaurant.

collage chef prive 2

Aplicația prezintă o listă cu meniuri create pe baza datelor pe care le are despre tine, meniuri luate de la toate restaurantele din zona ta. Poți însă să selectezi doar un restaurant anume, moment în care aplicația îți va afișa toate ofertele localului respectiv. Dacă ești interesat de valorile nutritive ale fiecărui meniu, nu trebuie să faci decât un click pe poză și vei fi transportat către pagina cu detalii.

Aplicația încă mai are niște minusuri la care trebuie lucrat. Sunt destule momente în care aceasta dă erori de conexiune din senin, iar timpul de încărcare din momentul în care începi să comanzi este uneori supărător. Trecând peste aceste neajunsuri, aplicația este solidă, iar niște update-uri viitoare cu siguranță o vor ajuta să crească în topuri. Chef Prive poate fi descărcată gratuit de pe App Store.

Am testat aplicația pe un iPhone 6. Ai aici review-ul pentru acest telefon. De asemenea, dacă vrei să îl cumperi, îl găsești într-o ofertă foarte bună în acest magazin online.

Comentarii
loading...