Facebook a inceput sa accepte porecle ca nume de utilizatori si autentifica celebritatile

Facebook a inceput sa accepte porecle ca nume de utilizatori si autentifica celebritatile

facebook-thumb-story-top

Deoarece comunitatea Facebook este asaltata cu nume de utilizatori precum Adele, Madonna sau Lady Gaga, incepand cu aceste zile compania introduce un nou serviciu de verificare a conturilor pentru cei care doresc acest lucru.

Practic, asemanator cu un concept implementat deja de Twitter, daca vreti ca al vostru cont sa figureze ca fiind verificat si autentic, de acum aveti aceasta optiune. Incercand sa filtreze un pic utilizatorii care sa dadeau drept vedete, o astfel de initiativa este mai mult decat necesara. Pentru a profita de aceasta functie, trebuie sa completati un formular prin intermediul caruia sa uploadati un act de indentitate pe site.

Un alt beneficiu oferit celor care opteaza pentru autentificarea contului este posibilitatea de a-si schimba numele contului dupa bunul plac folosind o porecla, un apelativ sau pur si simplu un singur nume in loc de 2 sau 3 cate au in buletin. Motivul pentru care Facebook a evitat pana acum sa permita utilizatorilor sa aiba porecle ca nume de utilizator sau pur si simplu sa posteze informatii de profil false a fost datorat vanzarii de reclama. Laudandu-se ca are informatii clare, precise si adevarate legate de utilizatorii sai, reteaua de socializare putea sa ceara sume mai mari de bani pe motiv ca reclamele afisate sunt targetate pe un public extrem de specific si cat se poate de real.

Un alt beneficiu al celebritatilor sau al persoanelor care opteaza pentru verificarea contului de catre cei de la Facebook e dat de aparitia respectivelor persoane in lista ,,People to subscribe to”.

Credeti ca s-ar putea sa iasa ceva bun din aceasta initiativa, in conditiile in care nu veti mai inalni persoane care pretind a fi vedete?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: