Șeful BlackBerry ironizează soluțiile de securitate folosite de Samsung și Google

Șeful BlackBerry ironizează soluțiile de securitate folosite de Samsung și Google

John Chen, CEO-ul BlackBerry, a ironizat securitatea în domeniul enterprise integrată de Google şi Samsung în Android.

blackberry a10 bb10 spec high end

Pentru foarte mulţi ani, a fost liderul de necontestat al telefoanelor dedicate mediului enterprise. Deşi a pierdut o cota semnificativă de piaţă în acel segment, CEO-ul companiei vrea să recâştige utilizatorii business. În definitiv, gigantul canadian are în continuare unul dintre cele mai generoase portofolii de patente aferente respectivei nişe.

Chiar dacă se învestesc anual sute de milioane de dolari în marketing de către companii precum Samsung, BlackBerry sau Apple, nimic nu se compară cu impactul pe care îl are declaraţia acidă a unui director. În acest caz sursa ironiilor este John Chen, iar ţinta afirmaţiilor din imaginea de mai sus sunt Google şi Samsung. Mai precis, este o referinţă la integrarea în Android, de către gigantul din Mountain View, a tehnologiei Samsung Knox.

„Nu vă lăsaţi vrăjiţi de cei care pot vorbi vorbe despre securitate. În schimb, uitaţi-vă la compania care şi-a demonstrat în repetate rânduri abilităţile“, a spus Chen. Deşi sună mai bine în engleză, ideea de bază a lui John Chen este una singură. Securitatea în domeniul enterprise nu se învaţă în câţiva ani, în contextul în care BlackBerry are 30 de ani de experienţă în securitate şi productivitate pentru mediul de afaceri.

Statistic, foarte multe organizaţii guvernamentale şi companii multi-naţionale au migrat deja de la BlackBerry către dispozitive cu iOS şi Android. Rămâne să vedem dacă vor mai reuşi vreodată canadienii să readucă în actualitate gloria de altă dată.

blackberry-security-john chen ceo

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: