S-au anunţat oficial noile BlackBerry Classic şi BlackBerry Passport

S-au anunţat oficial noile BlackBerry Classic şi BlackBerry Passport

După lungi speculaţii legate de noi aparate venite din Canada, tocmai au fost anunţate oficiale noile

lansare blackberry-classic-blackberry passport

În continuare BlackBerry are o bază de utilizatori care nu se pot despărţi de terminalele companiei, fapt pentru care două noi terminale vor reprezenta cu siguranţă un motiv de bucurie pentru ei.

Deşi au existat deja câteva tentative eşuate de creştere a interesului pentru BlackBerry, canadienii în frunte cu CEO-ul John Chen se pare că nu se dau bătuţi. La întâlnirea anuală cu acţionarii, CEO-ul a anunţat două noi aparate high end ce vor fi disponibile în această toamnă. Este vorba de BlackBerry Classic şi Passport.

Primul împrumută o parte dintre elementele de design pe care le-am văzut la Q10, inclusiv trackpad-ul şi tastatura specifică brandului, doar pentru a le integra într-o carcasă complet nouă. Nu lipseşte desigur nici touchscreen-ul specific dispozitivelor BlackBerry din ultimii 2-3 ani.

Passport în schimb, vine cu un design radical diferit faţă de ce ne-am obişnuit să vedem sub brandul canadian. Este al companiei şi are mari şanse să fie chiar un pic mai mare decât un paşaport real. Cu toate că nu au fost făcute publice specificaţii tehnice detaliate aferente nici unuia dintre terminale, Passport s-ar putea să vină cu 3GB RAM şi o cameră de 13 megapixeli.

Lansarea oficială şi disponibilitatea celor două gadgeturi vor începe în septembrie pentru Passport şi în noiembrie pentru BlackBerry Classic.

blackberry

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: