Cele mai bune informații despre iPad Air 2 și iPad mini 3 tocmai au venit de la Apple

Cele mai bune informații despre iPad Air 2 și iPad mini 3 tocmai au venit de la Apple

iPad Air 2 și iPad mini 3 vor fi prezentate în această seară, dar Apple se poate să ne fi spus tot ce voiam să știm despre cele două cu o zi înainte de eveniment.

ipad air 2014

iPad Air 2 și iPad mini 3 vor fi prezentate publicului abia azi, 16 octombrie. Nu știm precis ce dotări tehnice vor avea, dar Apple tocmai a „pierdut“ cu o zi înainte informații despre cele două tablete. Aflăm, așadar, că ambele tablete dispun de Touch ID pentru scanarea amprentei, anul trecut nicio tabletă nu l-a avut, iar numele oficiale sunt: iPad Air 2 și iPad mini 3, conform 9to5mac care publică imaginile de mai jos.

Ce nu aflăm din acest leak e dacă Apple va merge înainte cu acel zvonit model de iPad Air cu ecran de 12 inci. Acesta era gândit ca un pas mai aproape de Macbook Air și o integrare într-un singur produs în viitor. Revenind la iPad Air 2 și iPad mini 3, nu sunt schimbări mari, cel puțin la design sau distribuția butoanelor și camerelor. Cât despre Touch ID, anul trecut abia a debutat pe iPhone 5s și Apple a preferat să nu îl introducă de la început pe tablete.

Despre iPad Air 2 se speculează că va folosi un cip Apple A8x și va avea 2GB RAM, spre deosebire de vechile tablete sau iPhone 6 care au doar 1GB memorie RAM. Mai mult, acest model va fi cu 0,5 mm mai subțire decât cel de anul trecut și doar puțin mai groasă decât iPhone 6 Plus. Apple ar renunța la versiunea cu 16GB spațiu de stocare, alegând în schimb să pornească de la 32GB. iPad mini 3 este așteptată cu un hardware similar iPhone 6.

ipad air si mini

 

Citește și: