Cel mai performant telefon chinezesc este acum disponibil online: poate fi livrat și în România

Cel mai performant telefon chinezesc este acum disponibil online: poate fi livrat și în România

Meizu Mx4 Pro, cel mai nou și mai performant telefon al chinezilor de la Meizu, este acum disponibil online pe OppoMart și poate fi livrat în toată lumea.

meizu mx4 pro

Meizu MX4 Pro, lansat de curând, poate fi acum achiziționat online de pe magazinul OppoMart. Telefonul beneficiază de niște specificații foarte bune și poate fi livrat în toată lumea. Conform detaliilor de pe magazinul online, livrarea în țările din Uniunea Europeană durează într 8 și 15 zile, așa că nu va trebui să așteptați foarte mult dacă vă comandați un model acum. În mod normal, telefonul este disponibil în trei variante cu trei capacități de stocare diferite: 16, 32 și 64GB. Pe OppoMart, însă, apar doar variantele cu 16 și 32GB. Meizu MX4 Pro poate fi achiziționat pentru 549 de dolari (varianta de 16GB), sau 599 de dolari (varianta de 32GB).

collage meizu mx 4 pro 1

Din punct de vedere al specificațiilor, Meizu MX 4 Pro poate fi considerat un competitor serios pentru Samsung Galaxy Note 4. Telefonul beneficiază de un ecran QHD de 5,5 inci cu o rezoluție de 2.560 x 1.536 de pixeli. Astfel, densitatea pixelilor ar fi de circa 546 pixeli pe inch. Din primele informații, însă, deducem că luminozitatea maximă a telefonului nu este impresionantă, așa că nu ar trebui să fim surprinși de apariția unor note mai slabe la acest capitol pe viitor.

Meizu MX 4 Pro are 3GB RAM, iar lista specificațiilor este completată de o baterie de 3.350 mAh. Camera foto principală este un model Sony IMX220 Exmor RS de 20.7MP, iar cea secundară este un model de 5 megapixeli. Sistemul de operare este Android 4.4.4 cu interfața Flyme OS a celor de la Meizu. Puteți afla mai multe despre Meizu MX4 Pro pe Playtech aici.

meizu mx4 pro