Far Cry 4 a fost anunțat în mod oficial

Far Cry 4 a fost anunțat în mod oficial

Zvonurile despre Far Cry 4 au apărut încă de anul trecut, lucru deloc surprinzător, având în vedere succesul de până acum seriei.

Far Cry 4

Exhipa de dezvoltare de la Ubisoft au dezvăluit acum că Far Cry 4 va ajunge pe Play Station 3, Play Station 4, Xbox One, Xbox 360 și desigur și pe PC, pe data de 18 noiembrie a acestui an. Jocul va continua tematica open-world a titlurilor anterioare, însă acum în centrul atenției se va afla regiunea fictivă din Himalaya denumită Kyrat. Regiunea se spune că ar fi controlată de un rege, acel tip ciudat în costum roz care se vede în imaginea de mai sus.

”Urmând succesul lui Far Cry 3, ne-am dorit să ducem franciza la următorul nivel și să creem un joc care să surprindă jucătorii și să depășească așteptările fanilor. Având în vedere setup-ul unic, considerăm că Far Cry 4 se va evidenția ca un first person shooter de top și suntem nerăbdători să dezvăluim mai multe elemente ale jocului în lunile ce urmează.” – a precizat Dan Hay, producătorul executiv al lui Far Cry 4.

Ne putem aștepta, așadar, la o grafică cu adevărat superbă din partea acestui joc, și de asemenea la un gameplay de excepție atunci când vom avea ocazia să îl jucăm. Desigur, până acum seria Far Cry nu a dezamăgit deloc și sunt sigur că eforturile Ubisoft au fost dublate pentru acest nou titlu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: