Ce trebui să ştiţi despre Polaroid Socialmatic?

, 20 Sep, 07:00

După o lungă perioadă în care s-a aflat în stadiu de proiect, acum aflăm noi detalii despre camera Instagram reinventată în .

socialmaticone

Foarte atrăgătoare în imaginea de mai sus, această cameră mai are doar câteva luni până când va deveni un dispozitiv de serie pe care îl putem achiziţiona din orice magazin.

, fără o dată exactă de lansare, Polaroid Socialmatic va ajunge pe piaţă la începutul anului viitor cu un preţ de 300 de dolari peste ocean sau 300 de euro în Europa. Ca funcţionalitate, aceasta va fi capabilă să vă tipărească fotografii de 2 x 3 inci în deplasare, în mai puţin de un  minut, folosind cea recentă tehnologie zero ink. Dintr-un punct de vedere, efectul este similar cu al primelor camere Polaroid, deşi formatul efectiv al imaginilor s-a schimbat.

Socialmatic va rula Android, o versiune optimizată pentru captura şi editarea de imagini la rezoluţie mare. Va avea WiFi şi Bluetooh şi vă va putea publica instantaneu orice fotografie realizată pe Facebook, Twitter sau Instagram. Similar cu un smartphone sau o tabletă, creaţia de mai sus are două camere. Camera principală este de 14 megapixeli, în timp ce lângă display-ul de pe spate se ascunde o a doua cameră pentru selfie-uri, de doi megapixeli. Dotată cu doar câteva butoane, aproape toată partea de interacţiune cu acest gadget se va petrece folosind un touchscreen de mari dimensiuni.

În teorie sună bine. Sunt curios în schimb dacă va incorpora toate ingredientele care au transformat primele generaţii de Polaroid în succese de masă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail