Camera Socialmatic va deveni reala in 2014, prin Polaroid

Camera Socialmatic va deveni reala in 2014, prin Polaroid

Un concept care anul trecut inca ne mai lasa cu gura cascata se va reflecta in realitate prin camera Socialmatic si brandul Polaroid.

Cu toate ca Polaroid nu mai rupe de mult timp gura targului prin aparatele sale foto, cei de la SocialMatic au decis printr-un contract ca brandul Polaroid trebuie reprezentat pe niste camere moderne cu o functionalitate similara.

camera Socialmatic

Planificata pentru o lansare in 2014, camera Socialmatic va reprezenta un hibrid dintre doua lumi, incercand sa combine cele mai frumoase parti din fotografia digitala si cea tiparita. Fara a fi 100% siguri ca produsul din imagine va fi cel comercial, dezvoltatorii gadgetului inspirat de icoana Instagram au stabilit cateva specificatii veridice ale aparatului.

Noua camera Socialmatic va veni in 2014 cu un ecran generos sensibil la atingere, , conectivitate WiFi si 3G impreuna cu 16GB spatiu de stocare. Nu stim inca tipul lentilei folositei si al senzorului foto din camera. Abia cand vom afla acele detalii ne vom da seama daca mai vorbim de un hobby sau de o camera foto competitiva. Cine stie, poate va avea si lentile interschimbabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: