CES 2014: Polaroid Socialmatic primeşte specificaţii complete şi un preţ mare

CES 2014: Polaroid Socialmatic primeşte specificaţii complete şi un preţ mare

Deşi a plecat de la ideea unui proiect ipotetic, a devenit o cameră cât se poate de reală cu specificaţii complete.

polaroid-socialmatic

Indiferent de situaţia financiară a companiei de acum ceva timp sau de compania care deţine acum brandul în portofoliu, important este că acest nume a făcut istorie în domeniul fotografic. În principal, a fost asociat cu camerele instant de acum câteva zeci de ani. Chiar dacă nu se mai produc de multe acele aparate, Polaroid tocmai a anunţat oficial noua lor cameră cu elemente parcă smulse din trecut. Este vorba de Polaroid Socialmatic Camera.

Foarte apropiată de conceptul iniţial, include un senzor de 14 megapixeli, un ecran LCD sensibil la atingere foarte generos de 4,5 inci, conectivitate WiFi şi Bluetooth. Vizibilă în imaginea de mai sus, această cameră este prima creaţie de acest gen dotată cu conecitivitate WiFi a companiei. Rulează o versiune încă necunoscută de Android şi foloseşte cerneală Zero Ink (Zink) pentru a vă imprima instantaneele dorite din deplasări. Practic, nu aveţi nevoie de nici un cartuş de cerneală care să curgă pentru materializa o fotografie.

În ceea ce priveşte preţul, valoarea de 300 de dolari este una foarte prohibitivă, în contextul în care foarte multe smartphone-uri recente realizează nişte capturi atât de impresionante încât puţini dintre noi îşi mai cumpără aparate dedicate de fotografiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: