Carcasa de iPhone 6 care adaugă vedere de noapte și un slot microSD

Carcasa de iPhone 6 care adaugă vedere de noapte și un slot microSD

Există atât de multe carcase diferite pentru iPhone încât este greu să mai găsești în ziua de azi ceva cu adevărat interesant. Astfel, îți prezentăm carcasa care adaugă vedere de noapte telefonului tău.

carcasa nvc cover iphone 6”Piața” carcaselor de telefon este în plină expansiune, din ce în ce mai multe modele făcându-și apariția. Cele mai interesante dintre acestea sunt acele carcase care adaugă o utilitate în plus telefonului tău. Sunt unele care îți permit să folosești telefonul precum un controller, altele adaugă vedere infraroșu, iar altele vin cu un spray cu piper inclus. Carcasa NVC oferă și ea o utilitate în plus, iar unul dintre punctele forte ale ei este camera de 5 megapixeli cu vedere de noapte inclusă.

Aceasta este obținută cu ajutorul unor leduri infraroșii ce se găsesc pe carcasă, iar alături de ele mai poate fi găsită o baterie integrată care poate fi folosită ca rezervă în situațiile urgente. Capacitatea ei este de 2.000 mAh, mai mult decât necesar pentru a-ți încărca telefonul când ai nevoie. Camera se conectează prin Wi-Fi cu dispozitivul tău și poate fi controlată prin intermediul aplicației NVC. Aplicația ar urma să fie disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, deși carcasele NVC sunt exclusive pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Campania de Kicktstarter pentru NVC are ca scop 50.000 de dolari, până acum nu s-au strâns decât 2.000 și au mai rămas 28 de zile. Dacă va ajunge vreodată să fie comercializată, NVC va costa aproximativ 149 de dolari.

Citește și: