Cea mai scumpă carcasă de iPhone 6 costă 3.000 de dolari

Cea mai scumpă carcasă de iPhone 6 costă 3.000 de dolari

Cei de la au anunţat oficial cea mai scumpă carcasă pentru iPhone 6, menită să remedieze orice probleme de flexibilitate nedorită.

gresso-iphone-6

În trecut, cei de la Gresso au anunţat câteva smartphone-uri destinate segmentului de utilizatori premium, care sunt dispuşi să investească . Acum, compania americană şi-a folosit acele cunoştinţe de manipulare a materialelor scumpe pentru realizarea unei carcase pentru noul iPhone 6.

Cu un preţ de pornire de 2.000 de dolari, Gresso Titanium este o nouă carcasă pentru noul smartphone ieşit din Cupertino. După cum îi spune şi numele, aceasta este realizată din titan şi, pe lângă faptul că este foarte uşoară, este şi extrem de rezistentă. Astfel, nu doar că vă protejează cea mai mare parte a telefonului de zgârieturi, dar vă ajută şi să scăpaţi de riscul îndoirii. Dacă acest preţ este prea mic pentru voi sau pur şi simplu vă doriţi să îmbrăcaţi noul telefon în aur masiv, tot cei de la Gresso, pentru 3.000 de dolari, vă oferă o carcasă identică realizată din aur galben de 18 karate sau din aur alb.

Lăsând la o parte numărul de terminale iPhone 6 pe care le puteţi achiziţiona cu acest buget ,este bine de ştiut că există şi astfel de accesorii pentru cei cu bugete generoase.

Dacă aveţi o fascinaţie pentru designul carcasei din imaginea de mai sus, acelaşi producător oferă şi o versiune din aluminiu a aceluiaşi produs pentru un preţ mult mai rezonabil de 90 de dolari. Deşi, la această valoare, nu este nici pe departe una dintre cele mai ieftine carcase de iPhone, având în vedere alternativele companiei, aproape că intră la categoria gratuităţi. În ceea ce priveşte rezistenţa, producătorul promite că un iPhone protejat cu această carcasă poate suporta o presiune de 100 de kilograme fără nici un fel de urmări, cu mult peste valoarea nativă a aparatului. Dacă vă încântă să vă achiziţionaţi un astfel de accesoriu, puteţi face comandă pe site-ul Gresso Miami.

Citește și: