Call of Duty: Ghosts Invasion, noul DLC vine pe PS3 şi PS4

Call of Duty: Ghosts Invasion, noul DLC vine pe PS3 şi PS4

Deşi aţi început să visaţi din ce în ce mai des la , un DLC precum Invasion vă mai ţine încă interesaţi de Ghost.

call of duty cod ghostsghosts-multiplayer

Call of Duty: Ghosts este un joc al cărui succes se datorează în mare parte DLC-urilor care au fost lansate la intervale regulate de timp. Acestea din urmă au introdus foarte mult conţinut nou în joc, mai ales pe partea de multiplayer.

Cel mai recent DLC poartă numele de şi a fost lansat în urmă cu aproximativ o lună, în mod exclusiv, pe Xbox 360 şi Xbox One. Din fericire, perioada de exclusivitate aproape că s-a încheiat, iar începând cu 3 iulie, acelaşi conţinut suplimentar va putea fi experimentat de posesorii de PS3 şi PS4.

Dacă nu mai ţineţi minte în ce constă Call Of Duty: Ghosts Invasion, detaliile sunt următoarele. Este vorba de 4 hărţi noi de multiplayer de dimensiuni mai mici şi mai mari cu numele de Pharaoh, Departed, Mutiny şi Faela. Tot acum va fi introdusă o nouă misiune de tip co-op cu numele de Extinction.

DLC-ul poate fi achiziţionat contra sumei de 15 dolari sau poate fi descărcat fără nici un cost suplimentar dacă sunteţi deja în posesia Call Of Duty: Ghosts Season Pass.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: