10 iun. 2014 | 12:04

Call of Duty Advanced Warfare la E3: Un nou trailer şi o dată de lansare

ACTUALITATE
Call of Duty Advanced Warfare la E3: Un nou trailer şi o dată de lansare

Pasionaţii de FPS-uri au dezvoltat o pasiune pentru jocurile din seria Call of Duty, iar noul Advanced Warfare introduce schimbări importante.

call-of-duty-advanced-warfare-logo trailer data de lansare

După ce au lansat câte un nou Call Of Duty în fiecare an, cei de la Activision trebuie să investească din ce în ce mai mult în fiecare joc, iar noul se pare că respectă acest principiu.

Primele detalii despre noul CoD au fost făcut publice luna trecută, sub forma unui teaser. Tot atunci am văzut un scurt trailer. Era imposibil ca la E3 în Las Vegas să nu fie făcut publice mai multe detalii pe marginea acestui subiect, prin urmare, cu această ocazie, Activision a publicat un nou trailer de gameplay de aproximativ opt minute şi jumătate.

Pentru că va fi un titlu foarte important pentru consolele next gen, cei de la Microsoft şi-au deschis conferinţa de presă de la E3 cu câteva minute din acest clip. Nu de alta, dar primul Advanced Warfare va fi întâi lansat exclusiv pe Xbox One şi doar ulterior pe celelalte platforme. Acest sistem de exclusivitate temporară nu este o noutate. Şi la această oră, DLC-urile pentru cel mai recent Call Of Duty ajung pe Xbox cu o lună înainte să ajungă pe PC sau PlayStation.

Acţiunea jocului, din ce putem desluşi din trailer, se desfăşoară în Seoul în 2054, context în care, o echipă de soldaţi supravieţuiesc prăbuşirii unui elicopter. La sol îi aşteaptă însă o armată de roboţi criminali ce trebuie înfruntaţi. Dacă ar fi să atrag atenţia asupra unui element de gameplay interesant, acela este că unul din membrii echipei de commando foloeşte portiera de la o maşină ca şi scut.

Call Of Duty Advanced Warfare va fi lansat pe Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 şi PC pe 4 noiembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele